tirsdag, november 28, 2006

Om 17 dager er vi hjemme

Og vi ser at jula naermer seg, for her blomstrer julestjernene langs hele veien til skolen. Vi er snart ferdige med julekalenderne til hverandre og noen av vertshusene har hatt juletreet oppe i to uker allerede (heldigvis for oss har vaar vertsmor en 1.desember-regel). Paa mandag begynner eksamenene (tre av slaget) og kollokvier forekommer oftere og oftere.

Slik er status 27. november!
Straks tilbake med bilder fra vaare siste eventyr, som jeg allerede kan roepe at har noe med huler i fjellene aa gjoere. Foelg med, foelg med!

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Artig å lesa. Gjermund.

22:39  
Anonymous Anonym said...

Mens her er det ikke så mye som minner om jul: Løvetannen blomstrer, plena er grønn, fluene surrer i solveggen og skiføret er heller dårlig. Men julenisen er på plass på sykehjemmet og jeg har fått min første (og antagelig siste)konfekteske, men den var til gjengjeld stor, men jeg frykter for at den er tom før du er hjemme.

16:17  
Blogger Ingrid said...

Julenisen? Burde ikke den beinne seg i fjorden?

17:59  
Anonymous Anonym said...

Jo, det har seg selvfølgelig slik at det sykehjemmet jeg tenker på ligger helt i fjordkanten, slik at folk der (altså på sykehjemmet) kan sitte å se utover fjorden og juble hver gang julenisen dukker opp med rød topplue. Noen ganger er de flere sammen. Og da er det både rødniser og blåniser sammen. Og det er lite som tyder på at de ikke er gode vener. Men det er nok ganske gode muligheter for at de vil beinn(e) dem når det blir enda kaldere i vannet.

23:50  
Anonymous Anonym said...

Mere, Hans Kristian! Mere!

Har de barn?
Kan en blånise og en rødnise bli kjærester?
Hva heter bestefarjulenisen?

15:51  
Anonymous Anonym said...

Slektskap og biologi er ganske uklart, for de er oppe så kort tid av gangen. Men det er mye som tyder på at vi vil få vite mer om det med det aller første. For det viser seg at de på Stiklestad, med det været og de føreforholdene vi har nå, finner det riktig og mer sakssvarende å invitere inn /ut /opp i amfiet blånisene og rødnisene i sin forestilling. Og dem er det ikke lett å gjemme bort i kvisthula for orkestergrava er full av vann. Så da kommer det vel for en dag det meste.

16:53  
Blogger Ingrid said...

Ja, jeg ser fram til denne avsloeringen. Kan hende herr Anderz Doeving ville syntes ideen var interessant. Er ikke han kjent for aa vaere litt radikal?

21:20  
Anonymous Anonym said...

Hvordan er det, Ingrid, merker dere noe til etterdønningene av valget hos dere? Det ser jo ut til å blåse litt opp politisk i Mexico for tiden med både Calderón og Obrador som utroper seg til president og et folk delt på midten der begge sider hevder å ha vunnet valget. Er der fare for borgerkrig, eller?

12:23  
Blogger Ingrid said...

Ja, det er litt urolig i Oaxaca, og ganske mye opptoeyer i la Ciudad de Mexico. Men Calderon blir innsatt i dag, saa da er det nok ikke saa mye mer a gjoere for opproererne. Her i fredelige Legoby-aktige Guanajuato derimot, merker vi ingenting til noe, og gleder oss over at det er 1.desember...

18:33  
Blogger Therese said...

Hei jenter!

Haape foerjulstida i Mexico e fin. Hipp hurra for julekaleder - d har itj ae. Glede mae kjaempemy t aa traeff daakk i Bartebyen eller Verdensmetropolen Verdal i julti'n. Ingrid og Helga - ae ae saammy gla ti daakk! :)
Hilsen Therese Bungalow Thailand Fullmaanefest.

10:32  

Legg inn en kommentar

<< Home