onsdag, september 06, 2006

Foerste brev fra Guanajuato!

Hei hei! Naa skriver vi fra spisebordet i vaart nye hjem; Casa de Olivia. Olivia er vaar vakre vertsmor som driver et Hostel down town, snakker i vei paa spansk-engelsk og er veldig snill og god. Hun har to vakre barn som heter Sandra, hun er 20, og Oscar som er 16 (mailen vi hadde faatt da vi var i New York var et par aar gammel), og hunden Matt paa 5. Bissen! Dessuten har de hushjelpa Chabela (noe saant) som lager GOD mat, smiler og nikker. Dessert hver dag. Moahhaha.

I dag ble vi sendt inni en liten turistbuss med spansktalende guide. Kjoerte rundt til de viktigste stedene i Guanajuato; en soelvmine hvor vi fikk langt foredrag om hull i veggen paa spansk. Vi hadde hjelm. Et torturkammer med mumier og mange ekle instrumenter. Et spoekelseshus (tror vi) med lyset av og supereffekter som flyvende spoekelser i taket og ei vannkran som skrudde paa seg selv. Vi aner ikke hvilke steder det var, men vi kjoepte noen noetter som smakte godt, ble kjent med noen middelaldrende meksikanere som proevde aa mime omvisningene for oss (saerlig i torturkammeret). Dessuten kosa vi med en soet kattunge.

I kveld har vi sett Smallville og Simpsons paa TV.

Foerste moete med klassen i morgen tidlig. Spent!

Buenos noches!

Hilsen the chicas.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

æ tru nok hushjelpa bare går under "ciao bella" (sia hu e italiensk?! tar en råsjangs på d..) åsså misforsto dåkk å trudd at d va navnet hennes.. sjekk opp derre, jenta!

22:46  
Blogger Ingrid said...

Oppdrag utfoert, godt forslag, men det staemmer ikke. Det e naa som ikke staemmer!

01:11  

Legg inn en kommentar

<< Home